Internationale verzwaarde programma’s

Internationale verzwaarde programma’s

Een aantal opleidingen binnen Noorderpoort biedt internationale verzwaarde programma’s aan. Deze programma’s zijn net als verzwaarde programma’s een excellente aanvulling op de reguliere opleiding. Daarnaast hebben deze programma’s een internationale reis of stage als doel.

Integraal pedagogisch werk als olievlek – Noorderpoort Gezondheidszorg & Welzijn. Dit internationale verzwaarde programma heeft als doel in Zweden studenten stage te laten lopen en op vakinhoudelijk gebied meer en zelfstandiger te werken dan gebruikelijk.

Verpleegkunde – Noorderpoort Gezondheidszorg & Welzijn. Bij dit programma krijgen studenten Verpleegkunde de kans een excellente internationale stage extra goed voor te bereiden. Een goede voorbereiding zorgt voor een succesvolle stage.

International Management Assistant – Noorderpoort Business & Administratie. Studenten van de opleiding Managementassistent krijgen de kans een internationale ervaring op excellent niveau te doen.

ICT in Duitsland – Noorderpoort Campus Winschoten. ICT-studenten van Campus Winschoten krijgen de kans bij een excellent stagebedrijf in Duitsland stage te lopen. Duits is hierbij de voertaal.